Futárszolgálat

futar-nyomkovetes

A globális gazdaság legújabb elmozdulása számos változást idézett elő, beleértve az online vásárlási szokásokat és a népszerűséget, amelyeknek valószínűleg hosszú évekig maradandó hatásai lesznek. Ez megugrott a futár- és kézbesítési szolgáltatások iránti keresletben, és sajnos néhány komoly aggályt is okozott.

Számoljuk fel a telefonhívásokat!

Amennyiben szeretnéd csökkenteni a diszpécserek és a futárok közötti kommunikációt a hatékonyabb munkavégzés érdekében, akkor az állandó telefonhívásokkal fel kell hagyni. Ehhez arra van szükség, hogy az irodai dolgozók kérdezés nélkül tudják, merre járnak a futárok. Az IneTrack rendszerében az élő nyomkövetés segítségével a futárok egyszerre jelennek meg egy térképes felületen, amelyet az ügyintézők nagy monitorokon vagy tévéken látnak. Így tehát a diszpécserek is sokkal gyorsabban tudják intézni a napi feladatokat, a futároknak pedig nem kell vezetés közben telefonokat fogadniuk. A nyomkövetés bevezetésével a cégen belüli telefonhívások száma jelentősen csökkenhet.

Élő nyomkövetés

Az élő nyomkövetésnek köszönhetően mindig láthatod, hogy egy-egy szállítmány és csomag merre tart, nagyjából mennyi idő, míg elér valahová, aznapi csomagfelvétel esetén pedig a megadott címhez legközelebbi futárt tudod küldeni. Nem utolsó sorban azt is pontosan tudod követni, hogy ki, merre és mennyit utazott a munkája érdekében - így pontos képet kapsz autóid, motorjaid kihasználtságáról és amortizációjáról.

Megtett út

A funkció segítségével egyeztetheted az autód kilométeróráját a nyomkövető eszköz által rögzített megtett távolsággal. A tracker és az időintervallum megadásával le tudod kérdezni az adott eszköz megálló listáját, melyen láthatod, hogy mely címeken volt a futár.

Céges/magán út

A legtöbb vállalkozásában bevett gyakorlat, hogy az alkalmazottakat elszámoltatják munkaidejük rögzítésével. Ha a céges autót sofőrjeid magánhasználatra is megkapják, lehetőséged van ezen utak szétválasztására, így a munkaidő letelte után privát-magán útra kapcsolva elkülöníthetik azokat.

Tracker választás

Beszerelhető tracker vagy mobilos alkalmazás? Az okostelefonos alkalmazás jelentősen megkönnyíti az olyan munkatársak követését, akik saját járművel végzik a kiszállítást, hiszen az applikáció a munkaidő lejártakor könnyen privát módba kapcsolható, így a magánszféra tiszteletben tartása mellett lehetséges alvállalkozók megbízása. A koronavírus okozta pandémia az online kereskedelem élénkülését, a vendéglátóhelyek bezárása pedig az étel-házhozszállítás jelentős növekedését eredményezte. A mobilos nyomkövetés ezekben az ágazatokban hatékonyabbá teheti a mindennapi működést. A futárok az IneTracker GPS nyomkövető alkalmazást néhány perc alatt, egyszerűen telepíthetik okostelefonjukra, a diszpécserek pedig egy felületen látják őket. Tracker, na de milyen? Ha mégis inkább beszerelhető trackert szeretnél, de nem szeretnél plusz beszerelési költséget és a trackert nem szeretnéd szem előtt hagyni, akkor Teltonika FMT100-as eszközünket válaszd. Nincs szerelési költség, gyorsan és egyszerűen egyik gépjárműből a másikba át tudod tenni. Az eszközt akku sarura kell csak csatlakoztatni és már indulhat is a nyomkövetés.


Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

Szakértő kollégáink várják jelentkezésedet, hogy egy ingyenes telefonos konzultáció során felmérjék pontos igényeidet!

Lépj velünk kapcsolatba!  
IneTrack GPS Nyomkövetés Kft. 

Arra koncentrálunk, hogy a legjobb nyomkövető rendszert adjuk ügyfeleinknek, a legjobb partnereket találjuk meg és eközben jól érezzük magunkat. Hisszük, hogy okos hozzáállással mindenki számára hasznos és jövedelmező együttműködés alakítható ki.